Snora, hosta, harkla.

Det gick bra hos tandläkaren. Hon lagade så nu känns det inte som en bit av tanden är borta längre. Och hon trodde nog den skulle hålla om man rotfyller den. Så vi provar väl med det då...... Jag behöver inte betala förrän det är klart eller rättare sagt, jag behöver inte betala förrän jag får lön. Nåt positivt i eländet.
 
Har börjat bli förkyld också. Igår kändes det tjockt i halsen och imorse vaknade jag och lät som Zarah Leander. Host och harkel. Snorig är jag också. Jag tror inte jag törs åka skidor idag. Kanske ska ta det lugnt och nöja mig med en liten promenad eller två?
 
Jag har inte hemfallit åt tröstätning i alla fall fast det är så synd om mig. Det ser jag som ett tecken på att jag lyckats omprogrammera mig. Å andra sidan har vi ingenting hemma som man kan tröstäta, jag menar då choklad i första hand och nån god glass i andra hand. Glass finns men bara vanilj och Big Pack ischoklad och då kan jag avstå. 
 
Nåt jag skulle vilja ha är en semla. Imorgon är det fredag, då kanske jag ska unna mig en semla (ja jag vet att det inte är fettisdag förrän nästa vecka). Jag skulle kunna baka semmelbullar idag. Då kan man göra riktigt små semlor. Och är man inte nöjd med en kan man ta en till. Kollade på nätet efter recept på "nyttigare" semlor men då blir det så mycket konstigt i dom. Solrosfrön, linfrön, fullkornmjöl, sojamjöl. Då smakar det väl inte semla? Allt det där kan jag tänka mig i matbröd (ja sojamjöl vet jag inte, har inte testat) men semlor ska smaka semlor. Tycker jag. Alltså blir alternativet onyttigare men SMÅ semlor. 
 
Nej, nu måste jag hämta ved. Och eftersom jag ändå måste UT och göra det så blir det en promenad också. Så! Då var det bestämt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0