Afternoon tea

Idag var jag in på afternoon tea på Designcentrum. Det var Jabbo.se som bjöd på te och kaffe, snittar med lax och färskost, tunnbrödsnittar med renstek, kex, marmelader, shortbread och en bärkaka. Mums alltihopa! Dom bjöd dessutom på mingel (kan man mingla sittandes?) med en massa färgglada, trevliga, kreativa personer och så klart på information om jabbo.se. 
 
Jabbo.se är en sida där man kan sälja handgjorta saker. Ja man kan så klart köpa saker där också. Ett utmärkt ställe för att hitta den där speciella presenten tycker jag. Om ni undrar varför jag gör reklam så är det så klart för att jag tänker starta butik där. Men gå in redan nu tycker jag, det finns många fina saker där. 
 
Jag har fått mitt sociala behov tillfredställt idag i alla fall. Vi har pratat handspunnet garn, färgning med lökskal jämfört med björklöv, maskinstickning, problem med att få ta plats hemma, garnberoende, tygsamlande och saltbränning - bland annat. 
 
Innan vi gick därifrån fick vi välja en tygkasse. Det hängde hela fönstret fullt. Jag siktade först in mig på en av dom grönblommiga men sen föll valet på en med lila mönster istället. Lila är min vinterfärg. Visst är den fin? Fast färgen blev inte riktigt rätt på kortet, den är mer rödlila. Om man kommer nånstans när man scannar koden? Så klart man gör. Man kommer till jabbo.se. Snacka om reklamkasse taget till en ny nivå!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0