Statusrapport från kladdkakans högborg

Nästan för trött för att skriva. Men ett litet inlägg då. 
 
- Jag handlade julmaten igår. Nu ska det inte behöva handlas nåt mer. Och jag köpte inte så mycket heller faktiskt. Vi ska ju äta hos B och B så varför ska man köpa mer än vad man ska ha med sig dit? Det blir bara över och man blir less.
- Jag handlade sista julklapparna och slog in allt som inte var inslaget än. Skönt.
- Det har snöat. Hoppas det får ligga kvar så det inte blir regn igen.
- Herman har fyllt år. Hela dagen! Väcktes med frukost på sängen imorse och presenter. Sen bakade Haqvin och jag tårta (eller kladdkaka egentligen). Och på eftermiddagen kom resten av gästerna, farmor och faster och hela baletten. Det blev fika och presenter. Och nu är julkakorna slut snart! Skönt. 
- Jag har ritat en ny episod av häxserien, nu med en ny karaktär. Lade nyss ut den på Lilla Häxbloggen.
- Jag har lackat naglarna julröda med lite extra bling på vänster ringfinger. Det är två konserter imorgon och då vill man ju vara julfin, inte sant? Som vanligt ska jag väl inte sjunga med naglarna men är jag fin så blir jag glad och då sjunger jag så mycket bättre! Klockan 15 i Fors kyrka och klockan 18 i Ragunda kyrka, kom ihåg det!
 
Nu jäklar är det kväller. Nu ska jag hoppa in i duschen och gå och sova och hämta krafter inför morgondagens sånginsats. Ser du stjärnan i det blåååååå..........
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0