Sjung och le

Vilken härlig vecka jag har att se fram emot! Ikväll är det körövning, vi ska nämligen sjunga i kyrkan imorgon kväll. En konsert till förmån för cancerforskningen. Så det blir sång idag, imorgon och förmodligen också på fredag för då har vi kick off med ReMix! Kalas med kören, svårt att inte sjunga då. Den här gången SKA jag ta med kameran!
 
Det blir även en liten stadstur idag. Herman ska på introduktionssamtal på skolan och föräldrarna var också välkomna så jag tänkte väl fara in och vara förälder, jag. Och så har jag stämt träff med M på Thörners innan. Fika och surr. Kul! 
 
På lördag blir det surströmming med släkten hos B och B. Ifjol höll vi till på våran veranda, i år är det deras tur. Inte omöjligt att det blir sång då med. Och det är gångavstånd, ja, krypavstånd till och med. Fast jag tror det blir lugnt för min del, med tanke på att det är kick off dagen innan. Och jag vet inte om jag klarar av ett till hålligång natten lång bara en vecka efter förra, vi kom tydligen hem halv fem, inte halv fyra i söndags morse. Som om det vore nån större skillnad, hihi. 
 
För övrigt är det dimma varje morgon.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0