Rådimma

Burr, jag fryser! Sitter här med yllestrumpor, fleecis och en stor sjal runt halsen. Ute är det dimma och sex plusgrader. 
 
Ikväll är det kick off med kören. Badtunna, bastu och kanske ett dopp i Ammerån följt av middag från Lotties. I fjol när vi hade kick off vid den här tiden var det slutet av den varmaste veckan på hela sommaren tror jag. Då gick det väl an att trippa runt i badkläder och doppa sig i ån och sitta utomhus vid långbord och äta mat. I år är det å andra sidan lämpligare väder för badtunna och bastu. Mat och vin går ner oavsett väder. Och man kan sitta inne i kåtan och äta och värma sig vid brasan. Det kommer att bli en riktig myskväll, jag lovar! Jaaa, jag ser fram emot den, jag har ju tjatat hela veckan......
 
Det fina med en sån här fest är 1: man behöver inte sminka sig. 2: man behöver inte fixa håret. 3: man behöver inte leta fram finklänning och klackeskor. 
Däremot kanske jag ska leta fram woolpowerstället, det blir väl lämplig festutstyrsel att dra på sig efter badet, tror ni inte? Woolpower, fleecetröja och kängor. Och storsjalen. Kameran ska jag komma ihåg, den lämnade jag hemma i fjol och jäklar vad jag ångrade mig, flera gånger om, hela kvällen. 
 
På tal om blöt och kall: sonen kom hem igår kväll, strax efter tio. Han hade haft kul när jag pratade med honom tidigare på kvällen men sen ringde han och sa att han skulle få skjuts hem. Det kändes lite skönt för den ängslige modern också, att veta att han inte skulle ligga i ett tält och frysa, med förkylning och allt. 
 
Undrar om tvätten som hänger på verandan har torkat än?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0