Inte är det höst riktigt ännu

Jag städade badrummet igår, det var vad som blev av utav "inomhussysslorna". För sen kom ju solen fram! Då gick jag ut och klipppte i vinbärsbuskarna istället. Jag har försummat dom i flera år så det var verkligen dags. Möjligen är det lite tidigt att beskära bärbuskar men skörden är bärgad så jag tyckte nog jag kunde ge mig på dom. Busken bredvid verandan behövde verkligen städas ur. Den var tät och hög och gav inte mycket vinbär i år. Eller så var den så tät så fåglarna kunde sitta där och käka upp bären! Det blir fortsättning på trädgårdsarbetet idag tror jag, det beror lite på väder och lust. Solen kikar fram just nu i alla fall men det var bara 7 grader när jag skjutsade Herman till bussen.  
 
Ska skjutsa ner Haqvin på skolan sen. Han har varit hemma ett par dagar med halsont och snor men idag är det Camp Singsjön och det vill han vara med på. Om han orkar vill säga. Jag är liiiite tveksam till om man ska bada ute och sen sova i tält när man är förkyld men han får känna efter själv. Och ringa på hämtning om han inte orkar vara kvar över natten. Ryggan är packad med sovsäck och liggunderlag och extrakläder så allt är klart för avfärd.
 
Kände mig själv frusen och trött igår. Jag vill INTE bli förkyld. Jag ska ju bada tunna och basta och simma i Ammerån imorgon kväll tillsammans med kören! Konserten i kyrkan igår gick bra. Det var, förutom ReMix, Dragspelsklubben, Kristin Höög, Lennart Dahlström, kantorn Astrid Blomqvist och våran Stina som framträdde. Kollekten gick till Cancerforskningsfonden i Norrland. 
 
Var  också till svärmor en kort sväng igår och hämtade lingon som hon fått. Hon har ingen frysbox längre sen den gick sönder så lingonen ska få bo i våran box. Ute fick jag syn på den sällsynta svartvita djungelkatten! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0