Grötfrukosten avklarad

Idag fick vi lite sovmorgon. Herman började senare så han åkte med åttabussen. Lite skönt att inte behöva kliva upp i ottan alla dagar. Fast jag har vant mig. Konstaterade just en aning förvånad att klockan redan är nio. Så skulle jag inte tänkt för en månad sen!
 
Igår satt Herman och jag i badhusparken tillsammans med M och fikade och tittade på folk. Kameran hade jag med men jag är så dålig på att fota folk. Det känns lite pinsamt påträngande. Annars hade jag kunnat få en jättefin bild på tre stora bebismagar i rad som gick förbi oss där vi satt på en bänk och njöt av det fina vädret. Jag måste komma över den där tröskeln. Våga lite mer. Jag är en dålig paparazzi.
 
På kvällen var det övning inför konserten som är i kyrkan i kväll. Härligt att börja sjunga igen! Visserligen gamla låtar som vi kan men snart börjar vi på allvar igen. Fast då är det väl julsånger som gäller, hmmm....
 
Idag är det mulet och inte alls lika fint väder som det varit dom senaste dagarna. Men jag tror det skulle bli soligt igen till helgen. Nåväl, jag kanske ska passa på att göra inomhussaker istället då. Städa badrummet, skura golven, baka bröd. Oj, så skoj. Men man får se det som motion. Och så kan man lyssna på bok samtidigt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0