Gräsklipp och champagne

Nä det blev ingen blåbärssväng på skogen igår. Kom på att vi skulle ju klippa gräset hos farmor. Herman med åkgräsklipparen och jag med "gågräsklipparen" som barnen säger. Det är lite slänter och kanter där det inte går att köra. Ja nån slags motion blev väl det också. Nåväl, vi klippte och sen fikade vi. 
 
På kvällsidan blev det lite samvaro här hemma med släkt - och med champagne-provning minsann. Vi smakade på en av flaskorna Mannen köpte i Frankrike. Jäklar vad god den var! Ingen som helst jästvarning på den skumpan. Mumsade på ost och kex och annan dricka än champagne fanns det också. Mycket prat och skratt och plötsligt var klockan halv två. Oj. Tiden går fort när man har roligt.
 
Idag är det lördag. Få se vad det blir för nåt idag. Det regnade i natt så dom sista hallonen kanske har ramlat av. Nejdå, jag är inte alls bärfixerad. Jag har bara så svårt att låta bli att plocka hallon när dom växer på gården och lyser som röda lampor när man går förbi. Ok då, lite bärtokig är jag väl då........ 
 
Nu ska jag göra mig en till kopp kaffe. Man blir lite seg av nattsudd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0