Rivstart på dagen

Nu har jag gjort tre saker på samma gång: Ringt sjukstugan och försökt komma fram till lab, haft en sms-konversation om lördagens fika på Granngården samt lagt ut tavlor på golvet för att se vad jag ska ha med på utställningen. Jag är redan helt slut i huvudet. Magen ond. Nej, fy, man ska göra en sak i taget. Nu ska jag skärpa mig.
 
Det är dags att ta prover för att se om kolesterolet gått ner. Jag är försiktigt optimistiskt. Jag har trots allt gått från stillasittande kakätande kontorsråtta till dagligt motionerande, grönsaksätande superhjältinna. Jag ska även till doktorn på torsdag och diskutera min blodtrycksmedicin. Jag har faktiskt gått ner TIO KILO sen jag fick börja medicinera - så det så! Värt att kolla.
 
Tror jag vet vilka tavlor och tryck jag ska ha med på utställningen nu. Har samlat ihop alla kjolgalgar med nypor som jag kan hitta här hemma. Skulle behövt några till eller nån sorts andra nypor, platta ska dom vara så dom inte skadar papperet och så ska dom gå att hänga upp. Vilka har sånt? Järnhandeln? KTH? Är det nån som har kjolgalgar liggandes, hojta till (helst här i närheten då, skicka dom med posten är nog överkurs). 
 
Tack vare bläddrandet bland mina gamla tavlor har jag fått idéer till nya. Mer badtanter till folket! Jag tror faktiskt jag ska måla idag. Hjärnan kan behöva släppa loss och sväva ut i det blå.
 
Just det, det är valborgsmässoafton idag. Blir brasan nere vid skolan ikväll då. Glöm inte kameran.
 
 

Kommentarer
Postat av: Ilona

Har du provat med röda korset, dom kanske har kjolgalgar.

Svar: Bra tänkt. Jag kollar med dom.
Kvasthilda

2013-04-30 @ 13:24:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0