Och så blev det tisdag

Trött idag. Ja, jag var trött igår också men tänkte att det bara var måndagen som gjorde sig påmind. Å andra sidan kan det vara normal trötthet idag med, vi tappade upp ett bad igår kväll och det blev rätt sent innan jag kom i säng. Jag får väl ta en tupplur om det behövs. 
 
Det gick utmärkt på gymnastiken i alla fall. Om det berodde på kläderna vet jag dock inte, det kanske är så att jag har tränat upp mig helt enkelt. Jag hade bara det nya, gröna linnet och det funkade som det skulle. Åkte upp lite över höfterna men vilket linne gör inte det på mig, säg. Provade blåbrallorna innan jag skulle fara och stod och hoppade och studsade framför spegeln i badrummet. Dom hasade ner lite. Det blir nog till att beställa en storlek mindre ändå. Jag får plats med hela armen innanför när jag har dom på mig så det borde inte vara några problem att få plats med enbart lår och rumpa i en mindre modell. 
 
Vi körde stationer igår. Cirkelgym eller vad man ska kalla det, det var lite blandade övningar: omvända situps, flyes med gummiband, rygglyft, benböj med spark, springa på mattan och några fler. Ett par boxövningar hade vi också,  raka slag och sparkar/kosack. Kul! Och det tyckte inte bara jag, A utbrast när vi var i omklädningsrummet: "Vi måste köra box nån gång!". Fast jag vet inte om dom andra gillade boxövningarna. Jag tycker det är bra både för kondis och styrka och man får ut lite aggression på köpet. Och ingen kommer till skada. 
 
Och nu då? Jag vet inte. Jag har jagat iväg barnen till skolan. Ätit frukost. Kollat efter jobb. Har lektioner att kolla på men vet inte om jag kan sitta still framför och koncentrera mig. Vi har fått nya inlämningsuppgifter, där man ska använda sig av sina egna foton. Det är kul. Jag måste nog rycka upp mig, kolla färdigt på lektionen och fundera på vad jag ska välja för bilder. Ut och fota. Har kvar att läsa i en av böckerna också. Ja, soffan, en kopp kaffe och Bild&Budskap - det blir en bra början på dagen.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0