Lång lördag

Mannen och jag for till Birsta igår. Vi for ganska tidigt (för att vara oss) för vi skulle också ner till Delsbo där han skulle kolla på och eventuellt köpa en manskapsbod. 
 
Birsta gick bra. Vi var på Ikea och köpte en massa lampor till Lillens, jag köpte en ny kontorsstol och tygtabletter bland annat. Vårt köksbord är så förbannat högljutt eftersom det är laminat, det är svårt att samtala under maten och höra vad  folk säger när alla skramlar med sina bestick! En ljuddämpare under varje tallrik är nog grejen, tänkte jag, och nu hittade jag enkla, vävda, billiga så klart, på Ikea. 
 
Sen skulle Mannen på Jula så då gick jag till Birsta City en sväng och utnyttjade lite rabattkuponger på Kicks.  Gick också på Panduro för att köpa docktrikå. Nu när mina änglar är på Jabbo kanske jag får lite omsättning och måste sy nya. Hoppas kan man ju. Köpte en meter "hudfärgad", dvs ljusbeige. Vaddå "hudfärgad" förresten, det finns väl många andra hudfärger också? Ljusbrun, mörkbrun, gulbrun, rosa. Men det hade dom inte. Jag får söka det på annat håll.
 
Lunch på Ikea. Jag åt köttbullar på Ikea för första gången! Smakade väl helt normalt. Dock hade dom fortfarande tråksallad med grönsallad, gurka och tre majskort ungefär så den köpte jag inte. När vi satt och åt fick jag syn på en terminal på väggen. Där kunde man lämna förslag på hur Ikea kunde förbättra sig. Så det gjorde jag! Jag föreslog sallad med lite mer näring i, t.ex. morötter och oliver och jag föreslog att det skulle finnas magrare såsalternativ istället för bean. Så om Ikea börjar med bättre sallad, då vet ni vem som fixade det!
 
Sen drog vi E4-an ner till Hudik och så in mot Delsbo. Kollade på vagnen, funderade, diskuterade. Medans vi var där började det snöa. Och hur det snöade sen! Det VRÄKTE ner. Vi var alldeles vita när vi gick in för att dricka kaffe och skriva kvitto. 
 
Resan hem gick långsamt. Som tur var slutade det snöa efter ett tag. Åkte via Ljusdal och Ramsjö. Vi pratade om att vi kanske skulle stanna i Ånge och äta pizza. Fast så blev det inte för när vi äntligen, äntligen nådde Ånge så vek sig draget på vagnen. Ja, det är en led på draget så det gick inte sönder men det var lite problematiskt innan vi fick till det så man kunde köra igen. Då hade det börjat toksnöa igen så vi såg ut som snögubbar när vi kom in på macken. Det fick bli en korv med mos och räksallad istället för pizza. Det var faktiskt väldigt gott det med, klockan var halv tio när vi var klar med "reparationen" så vi var hungriga. 
 
Vi kom hem till slut, mitt i natta. Här hade det också snöat. Jag kände mig fuktig från strumporna upp till huvudknoppen. Av med alla fuktiga kläder och på med finaste helly hansenkalsongerna och en torr, varm tröja. Burr! Värma vetevärmaren i micron och sen gå och lägga sig. Det var den lördagen, det!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Thea Sundkvist

Vilket äventyr! :)

2013-04-07 @ 10:43:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0