Konstrunda och nötpaj

Vilken seg dag det har varit. Var ute och gick en sväng förut men hade ingen riktig lust så det blev bara en kortis. Solen skiner och det är rätt varmt men det blåser kallt ibland vilket drar ner totalbetyget. Men sitta inne är inte heller kul. Skulle vilja träna mer men det går trögt när jag ska göra det själv. Var ingen träning igår heller, E, K och M har åkt till Portugal på träningsresa så då blev det inget. Vilket sätt va? Dom får träna hela dagarna på den soliga stranden och en annan får promenera i blåsten i Pålgård. Va? Skulle jag vara avis? Hah! ;)
 
Igår var jag till stan och gick på P-s utställning på Galleri Mono med M. Stora, abstrakta saker. Det roliga med abstrakt konst är att man kan se olika saker i tavlorna fast det egentligen inte föreställer nåt. En katedral, fönster med en blå himmel utanför, ett landskap. 
 
Den här gillade jag. Ser ut som ett rum av is. (M matchar färgmässigt ser jag nu)
 
 
Och här är insidan på en katedral tycker jag. Jag ser både kyrkbänkar, valvbågar och kanske ett altare där framme.

 
 
Sen for vi till Tages och fikade. Blev en macka och en nötpaj med grädde för mig. Den var god kan jag säga....
 
 
Sen gick jag på stan och strosade. Hade egentligen inget som jag kände jag behövde handla men ibland är det då man hittar saker. Gick till Galleri S men där höll dom på och hängde till lördagens vernissage så där fick jag inte se nån konst.
 
Var in på Smarteyes och kollade glasögonbågar men hittade inga jag riktigt ville ha. Det är inget fel på glasögonen jag har nu men jag skulle vilja ha nyare, med större glas. Modernare helt enkelt..... Vet inte om Smarteyes är ett bra alternativ heller. Det är billigt men kan det då samtidigt vara bra? Det är ju ingen modeacessoar enkom, dom ska funka också!
 
Gick in till Jossan och hälsade på i Westernboden. Det såg riktigt bra ut tyckte jag, bra lokal för en liten butik (jo jag var in där när AnJos hade butiken också). Hon verkade trivas med sitt nya liv som butiksägare. 
 
Sista anhalten var Willys och det var faktiskt enda stället där jag kom ut med nåt: en kasse med två liter mjölk, två förpackningar kycklingben och en förpackning currysås. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0