Islossning

Mitt paket från Zalando har nu status "Försändelsen transporteras" och verkar vara i Örebro. Kanske det kommer idag då, om det inte fastnar i Ånge (om det ska passera Ånge vill säga). Mitt paket från Ellos verkar inte ens vara packat än, där är ordern bara "mottagen". Jösses, hur klarade man sig förut när man inte kunde spåra paketen på internet? 
 
Jag fick gympa i mina gamla kläder igår kväll. Crossfit blev det. Jag tror det heter så för att ögonen går i kors efteråt. Det är JOBBIGT. Men det är väl meningen det. Kom hem därifrån ganska pigg ändå men efter att ha tryckt i mig en stor smoothie och en macka så kroknade jag. Gonatt.
 
Skrev inget här igår. Huvudet var fullt av ansökningshandlingar och formuleringar och annat sånt. Det fanns tydligen ingen kapacitet kvar till att skapa nån annan text. Ändå blev det inte så mycket gjort rent praktiskt. Det är först idag det har lossnat. Jag tror jag ägnade gårdagen åt att dra igång maskineriet och nu har hjärnan hittat igen växlarna och dom gamla hjulspåren. Nu rullar vi igen. Idag har jag skickat iväg flera ansökningar och även ringt runt och kollat. Om du har ett jobb åt mig, hör av dig!
 
Tror att det är dags att växla ner nu. Gå ut och gå i solskenet. Det är finväder nu igen. Jag tror faktiskt det är våren som kommer. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0