Äntligen fredag. Eller nåt....

Ligger på rygg i soffan som vanligt. Bästa sättet att inte ha ont. Eller det bästa är variation: En stund på soffan, lite rörelse, en stund på soffan. Sitta är sämst. Det är bättre att vara i rörelse.
 
En dag ser ut som följer:
Kliver upp vid 7 när klockan ringer, väcker barnen, käkar frukost och tar piller, skickar barnen till bussen (jag behöver egentligen inte alls skicka dom till bussen, dom klarar det själv men vi kan väl låtsas så jag får känna att jag gör NÅN nytta??) och sen ligger jag på soffan en stund så att tabletterna får göra verkan. Kollar tv eller surfar på lilldatorn eller båda delarna. Blir mycket Tradera och sybloggar. Och mycket Wordfeud. Sen kanske jag pysslar på lite hemma med det jag kan. Korta pass och inga tunga lyft, varvat med ligga på soffan. Tar ett par kortare promenader varje dag, funkar faktiskt bra. Och jag sover hela nätterna! DET är jag riktigt tacksam för.
 
Men jag känner mig lite less idag. Fredag, jaha? Känns som vilken annan dag som helst. Känner mig lite lappsjuk när man inte har arbetskamrater att prata med. Hur ska det bli sen när man inte har nåt jobb att gå till?
 
Skulle behöva lite social samvaro och människor att interagera med. Skratta. När börjar kören? Jag kan nog stå och sjunga bara jag får vila innan så jag är "full-laddad".
 
Ingen som kan komma och hälsa på med en ask praliner? Jag bjuder på kaffe. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0