Stadstur i ruskvädret

 
Lördag. Idag blev det en liten vända till stan. Hermans skärm hade kommit tillbaks från reparation så jag for in med låneskärmen och bytte jämnt. Köpte också ett nytt munstycke till dammsugaren. Det gamla gick sönder igår när jag skulle dammsuga "bara lite". Jag ser det som ett tecken: Överlåt dammsugningen åt resten av familjen.
 
Hade från början tänkt åka in till centrum och kolla på en eller annan konstutställning men vädret var så pissigt så jag tappade lusten. Det blåste och regnade och var väl si så där 3 plusgrader. Men ingen snö, lyckligtvis.
Jag blev kvar på Lillänge istället. Kollade lite efter kängor men hittade inga jag gillade. Ingen katastrof. Jag HAR kängor..... Köpte nya vinterkängor i fjol men jag vill ha ersättare till dom tunnfodrade jag brukar inleda hösten med. Det har blivit ett litet hål på dom och dom är inte i skinn så jag vet inte om det är nån vits att kosta på dom ett besök hos skomakaren. 
 
Fortsatte till Lindex och provade en tjusig rutig kavaj men den passade inte över rumpan. Ut från Lindex (UTAN att köpa en klänning!) och förbi blomsteraffären. Inpulsköpte prydnadskål och nåt som såg ut som ljung men hette nåt annat. Nu MÅSTE jag ta rätt på pelargonerna i krukan framför bron, annars har jag ingenstans att sätta nyinköpen! Och det blir lite roligare att ta bort sommarblommorna om man får ersätta dom med nåt nytt färglatt.
 

Hade ett presentkort på Team Sportia så jag kilade in där också. Köpte två träningstoppar för 200:- vilket visade sig vara precis det som fanns på presentkortet. Där kan man snacka om flyt. Hoppade över Rusta och Systembolaget och gick in på Coop Forum istället och handlade lite förnödenheter. Det är ju lördag!
 
Nu har vi ätit potatisgratäng, helstekt fläskytterfilé kryddad med vitlökspeppar, kokta morötter, avocadoröra och karl-johansvampsås och är inne på lördagsgodiset. Jag köpte en Lindt Creation Hazelnut de Luxe åt mig och skippade lösgodiset. God choklad men lite söt kanske. Kanske man skulle slänga sig i soffan nu och lata sig lite. Kanske med ett glas vin? Det är ju lördag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0