Tillbaka till allvaret

 
Vaddå allvaret förresten? Som om semester inte skulle vara på allvar. Va? Semester är seriösa grejer. "Tillbaka till Allvaret" kan man möjligen säga om man är bosatt på Öland.
 
 
Nåväl, jag är tillbaka till hemmet och arbetet i alla fall. Sova egna sängen, dricka vatten UR KRANEN! Men pigg är jag inte. Det är som att man är utvilad bara så länge semestern varar. Kallt är det också och mörkt. Fast nu snöar det faktiskt.
 
Man måste fixa mat själv också. Ingen frukostbuffé, ingen lunch och middag. Ingen efterrätt. Fast efterätterna var inte så jättegoda om jag ska vara ärlig men testa måste man ju, annars vet man inte! Godast var bakverken som såg ut som gifflar fast dom var friterade tror jag, som giffelformade munkar med socker utanpå och så fyllda med vaniljkräm (fanns även till frukost, så klart).Och visst har vi promenerat en del och vi tog inte hissen upp till rummet en enda gång utan använde trapporna men jag undrar om det räckte för att förbränna allt extra man petade i sig. Nämnde jag öl och vin och sangria?
 
Vägde mig i morse men med kläderna på eftersom vågen stod kvar nere i köket sen vi vägde väskorna när vi packade inför resan. Enligt den väger jag MINDRE nu än innan resan. Fan trot. Jag får göra en seriös vägning imorgon bitti istället, utan kläder. Har räknat ut att för att nå målet jag satt upp till nästa sommar så måste jag gå ner två kg i månaden. Ett halvt kg i veckan, det ska väl inte vara nåt problem bara jag skärper till mig? December är hård med glögg och pepparkakor och godis och allt vad det är men det SKA gå. Jag tänker dock inte avstå från allt men jag tänker vara väldigt selektiv.
 
Jag ska sätta upp delmål också, "nästa sommar" är för avlägset för att jag ska ta det på allvar känner jag. Fem veckor kvar till det nya året börjar, det blir 2,5 kg. Sen efter nyår så börjar det nya livet på riktigt, då har jag all tid i världen att motionera och laga hälsosam mat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0