It´s raining rain.....

Det regnar. Nu igen!!! Man ska inte klaga på vädret säger en del, man kan kan ändå inte göra nåt åt det. Nä, det kan man väl inte men man blir ju så LESS när det regnar mest varje dag. Och det kunde väl få bli lite värme men nä, det är 7 grader idag med. Kollade på yr.no och där lovar dom i alla fall varmare väder till veckan. Hoppas VERKLIGEN det stämmer.

Igår när vi åkte till Sundsvall kunde vi konstatera att det blev mer och mer vår ju närmare Sundsvall vi kom. Temperaturen steg och löven på träden blev större. Framme i Sundsvall blev det nästan lite väl klyschigt med mattor av vitsippor och gula kabbelekor som lyste i dikena. ;) Och denna soliga dag tillbringade vi inne på Birsta City, håhå jaja......

Idag har jag röjt runt lite med dammsugare och mopp. Man måste göra det nån gång också. Funderar sedan på att gå ut och måla. Regnväder är på nåt vis inspirerande för mitt måleri. Jag gillar att stå ute i snickarboden och måla när regnet smattrar mot taket. Eller sitta i gäststugan och sy. Bra idé, det skulle jag också kunna göra. Har en ny ljudbok som jag började på i fredags. Ljudbok i öronen och sen måla eller sy, det är härligt. Lyssnade sist på Åsa Larssons senaste "Till offer åt Molok". Bra bok. Nu har jag börjat på Denise Rudbergs "Två gånger är en vana".

Men först kaffe. Jag tänker skynda långsamt idag.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0