Nu har vi kalasat klart......

Igår bjöd mannen på middag på En Liten Röd. Det blev rödvinsfonue. Gott om än lite pyssligt. Vi var båda överens om att vi nog föredrar "färdiglagad mat" som mannen uttryckte det. Jag undrade om han medade grillbiff från Dafgårds. :) För er som inte ätit där kan jag berätta att först var det sallad till förrätt, sen fick vi in ett fat med oxfilé i små bitar, flera olika såser, pommes frites, tomater, champinjoner och så fonduegrytan förstås. Sen tog vi kaffe på McDonalds när vi for hem och jag fick välja en glass till efterrätt. Jag tog en McFlurry Daim chili chocolate. Exklusivt! ;)

Presenter? Jodå, när jag kom ner i köket igår morse så stod en Prinsessrulle på bänken, ett kuvert med Trisslotter samt ett paket som visade sig innehålla en stor chokladkaka. Hm, jag ville ju inte ha sånt.... :) Men han känner mig uppenbarligen. Nå, vi är väl åtminstone fyra i familjen som äter choklad så jag behövde inte trycka i mig hela själv. I paketet från mamma och pappa var det ett halsband. Ja jag kan nog inte beskriva det men det syns lite på fredagsfotot. Jag får ta ett bättre foto senare. Idag har jag fått pengar och en stor ljuslykta i perforerad plåt. Vit är den (tror nån har fattat att vi är inne på den vita inredningslinjen!). En chokladask fick jag också, att dela med Haqvin.

Ja, han fyller år idag, han. Kalas har han haft, inte för så många men jag tror dom hade trevligt. Tacos bjöds det på och sen försvann dom upp på hans rum och spelade musik. Jag hade köpt en skiva åt honom, Hands all over med Maroon 5. Gissa vilken låt som strax ljöd på hög volym.....Just det!




Sen blev det kladdkaka med grädde och hallon och kakor. Det finns kvar ifall det är nån som vill ha.... chips och ostbågar finns också. Snälla, kom hit och ät upp! Jag vill inte ha såna saker hemma! Jaja, jag får ta med resterna till jobbet...... Nån middag vete fanken om det blir idag förresten, klockan är halv åtta nu och jag är INTE hungrig. Inte blev det nån promenad heller fast jag tänkt det. Lusten försvann när solen gick ner och alla sötsaker jag satt i mig borgar inte för några storverk när det gäller träning. Bättre att ta det imorgon, då ska jag grunda med havregrynsgröt istället för kladdkaka.

Vaddå sa du? Redovisa resultat av nyårslöftena? Har jag lovat det? Ok, ok.... Men eftersom jag väger mig på söndagmornarna så kan det väl vänta till imorgon va?

Bra, då säger vi det.  ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0