Bra och urk.

Har idag plockat in grejerna i badrummet. Sorterat, klassificerat, organiserat. Satt in mellanväggarna i lådorna i hurtsen så det blir fack. Ett fack för händer/fötter med fotfil, nagellack, mm, ett för plåster och förband, ett fack för kroppen med hudkrämer, badsalt mm och TVÅ fack för håret. Har jag så mycket hår kan man fråga sig? Njaee, men grejerna tar plats. Hårfön, borstar, hårfärg, mousse, spray.

Ändå har jag sorterat bort en massa grejer. Några hårsprayer för volym och så blekmedel. Blont är inget för mig och volymspray behöver jag inte. Hårsnoddar också, massvis - rätt meningslös till mitt hår. Slängde ut ett par blänkare på facebook och det verkar som jag blir av med allt! Ja jag sorterade bort mer än hälften av parfymerna också, därav URK. Jag fick migrän.... Gick över efter ett par timmar men nyss var jag där och rotade igen eftersom J ville veta vad parfymerna hette. Nu mår jag illa igen..... jag har stoppat in dom i en påse och knytit åt. Nu ska dom UT! Eller snarare vidare till J.



Vi har vidare haft familjeaktiviteter på eftermiddagen: Vi byggde ställning. Det var rätt skoj, lite som att bygga pussel. Dock slog jag armbågen illa när jag skulle langa upp en plattform åt mannen. Gjorde ont som satan och blev en stor öm bula men det har lagt sig lite nu så det blev nog inget allvarligt. Vi slapp värsta regnet också medan vi höll på.

Igår då, blev nåt bröd? Jodå, jag körde igång bakningen med surdeg och lämnade den att jäsa. Satte igång att städa, blev på dåligt humör, bröt ihop, gick in i en depression och var tvungen att lägga mig vid tv-n med en kopp kaffe och ett digestivekex och kolla på ett program om hur USA under kalla kriget försökte få fram ett atomdrivet bombflygplan. Dom fick aldrig till det och det ska vi vara glada för, tänk om ett sånt plan skulle störta?? Nå, jag fick nya krafter och tog faktiskt och bar ut plasten och det andra som skulle till återvinningen, ut till bilen. Sen fixade Herman flytt av lådor och bänk. Tur man har ett par drängar så man slipper göra allt själv!

Och brödet blev gott, till slut. Om det var värt den långa jäsningstiden har jag inte bestämt mig för än. Jag ska i alla fall gå och ta mig en skiva nu. Sen är det läggdags - jag ska vara i stan klockan åtta imorgon bitti, på frukostmöte. Berättar mer imorgon!






Kommentarer
Postat av: Thea

Bröden s e r ju iaf goda ut!

2012-06-04 @ 08:29:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0