Trettondagen

Nu har jag haft tredagars arbetsvecka två veckor i rad. Inte dumt alls!

Dagen idag har bland annat utnyttjats till lite tvättning och städning samt promenad på Hammarn med påhängd ryggsäck för att handla lite mat och annat av livets nödtorft. Lite sa jag.....jag vägde ryggan när jag kom hem (pust stånk...) och den vägde elva kilo. Oj. Om jag går ner elva kilo så är det alltså SÅ mycket? Nåt att tänka på...... Sen hade jag lite matvaror i en kasse också, det blev nog ett kilo till. Bra träning! Har sett att det finns viktvästar att köpa - totalt onödig pryl! Gå och handla istället är mitt råd!


Jag tog faktiskt och satte mig vid pianot ikväll. Hits -70 blev det. Fick dock ingen riktig respons från Hacke (han ville spela tv-spel) föränn jag kom till "I will survive". Behövde bara ett par fraser för att han skulle utbrista "men den HÄR vet jag vilken det är!" och när jag kom till refrängen så sjöng han med. Det var inte förrän på den sången det lossnade heller, kände mig lite hes först. Men det är samma ackord som återkommer så där kunde jag lägga all energi på sången (hm, jag borde nog spela mer piano). Gud så jag längtar efter kören.... Vecka 4 ska vi köra igång sa Stina sist jag träffade henne. Vecka 4! Det är ju jättelångt dit......... Jag vill SJUNGA!!

På tal om sång: Barnen och jag bänkade oss med tacos framför tv-n ikväll och kollade The Voice. Kan inte vara lätt att få fram hela sitt register på tre minuter. Huga! Och så vet man ju själv hur rösten kan bli av nervositet...... Jag tycker att alla är jätteduktiga!



Härligt att känna att man har TVÅ dagar ledigt kvar av helgen. Vad ska man hitta på imorgon då? Ja det ska nog inte bli nåt problem.... :)




Kommentarer
Postat av: Ann

Jag vill också sjunga.....jättemyvcket. Men jag har varit sjuk sen juldan=(. Blir snart tokig om inte halsontet ger sig. Hörde en gammal dänga med The Hollies härom kvällen `Very last day`. Det kanske kan vara nåt till nostalgikonserten i sommar. Varför inte ett Holliesmedley. Dom har(hade)många låtar med mycket stämsång.

2012-01-07 @ 10:24:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0