Härliga söndag

Idag blev det pulkaåkning och skidåkning minsann. Delar av släkten befann sig i pulkabacken så vi gick helt sonika dit och anslöt oss till sällskapet! Men nåt vidare pulkaföre var det inte. Försöket åka tefat men jag fastande halvvägs ner i backen...... Backen var dåligt pistad om man så säger.



Jag gick hem och svidade om till mer träningsriktiga kläder och så tog jag en sväng på skidor istället. En vänlig själ har gjort ett skidspår runt lägdan bredvid skolan, tänk så nära och behändigt! Kanske inte lika kul och omväxlande som att åka i skogen men nära i alla fall. Jag körde först vänstervarv två gånger och ramlade lika många gånger - på samma ställe...... hmm..... Jag gjorde ett lappkast och körde följade två varv i högervarv istället. Det gick mycket bättre, inga vurpor.

En halvtimme skidåkning blev det. Sen fick jag kolbulle! Inte illa. Sämre fika finns. Och så kaffe inomhus. Det satt fint det med, vi var rätt frusna allihopa.

Jag har varit frisör idag också. Ambulerande frisör. Farmor ville bli fin och det tror jag att jag lyckades med, hon var nöjd när jag var klar. Fika blev det där med men jag tog bara två kakor, en finsk pinne och en dröm. Det ni!

Mer kakor blev det ikväll. Jag har bakat till jobbet imorgon. Det är dags för den "Rosa dagen" igen! Blev hittepåkakor med rosa glasyr. Jag tänker inte avslöja några detaljer än, ni får med största sannolikhet bild imorgon och en redovisning om hur dagen blev!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0