Dagen började med en riktig kalldusch

När vi kom till jobbet släppte J av oss vid dörren. Jag klev ut ur bilen då jag plötsligt kände vatten i ansiktet. Var kommer det ifrån? Bläää! Det är spolarvätska! Det var J som trodde jag hade hunnit undan och satte igång att göra ren rutorna. Det var INTE gott kan jag säga! Men ren blev jag ju sen jag varit inne på toa och tvättat av mig och sköljt ur munnen. Och glasögonen blev rena!

Jaja, shit happens. :)

Dagen började däremot inte med en promenad. Jag var på boxningen igår kväll och när jag vaknade av tidiga alarmet kände jag att jag var JÄTTEHUNGRIG (trots fika efter träningen). Nej, jag vill inte promenera med så lågt blodsocker. Jag tar det ikväll. Boxningen gick förresten jättebra, jag såg till att äta vettigt och stjälpa i mig vatten under hela dagen, det hjälpte säkert till. 1 min 15 sek på burning floor - plankan - stolen! Yes! Det är en bra början! Tyvärr blir det väl inte mer än början för mig, kören börjar nästa tisdag. Men inte klagar jag! Jag längtar.....

Hilda har namnsdag idag. Det är faktistk flera som har gratulerat mig på namnsdagen. :) Lite lustigt. Mitt alias har blivit jag.

Undrar när Lakritskvinnan har namnsdag?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0