Stadsshopping med Herman

Lyckad stadstur igår för mor och son! Jag har nog glömt att berätta att Herman varit prao på mitt jobb hela veckan. I fredags tog vi ledigt på eftermiddagen och for till stan för att leta kläder till honom, han håller på att växa ur allt han har. Tänkte att det var lika bra att passa på när man ändå är halvvägs till stan. OK då, jag erkänner, att vara ledig på en fredag eftermiddag kändes MYCKET bra.

 

Jag lovade Herman att vi skulle skynda oss så vi inte skulle komma hem så sent. Fast jag måste säga att JAG är nog rätt bra på att skynda mig. Vet inte om det är åldern men så himla kul är det inte att springa på stan och leta kläder.... Det var snarare Herman som fastnade då och då och jag fick jaga igång honom igen. Men det rår han inte för. Det som sätter käppar i hjulen för oss är:

1. Stora affärer med stort sortiment (för mycket att välja på)
2. Kläder som hänger huller om buller (svårt att se vad som finns)
3. Hög bakgrundsmusik (går inte att tänka eller kommunicera)

Ja, käppar i hjulen för OSS skrev jag. Inte bara Herman som har svårt att fokusera under dessa villkor!



Det finns även SMÅ affärer med kläderna huller om buller och HÖG musik (nämner inga namn men dom har coola kläder.....) Vad är tanken med att ha det så? Är det coolt med hög musik? Ser det ut som att man har MER kläder om dom hänger osorterat? Jag blir bara trött i huvudet, jag hör inte vad folk säger och jag går ut innan jag hunnit kolla in hela butiken. Men jag räknas kanske inte? (FEL! Alla kunder räknas!)


Efter att ha fikat på Törners så hittade vi en liten butik på Storgatan där det INTE var nån bakgrundsmusik och där kläderna hängde välsorterade. DÄR kunde Herman gå direkt på skjortorna utan att jag ens behövde be honom. Service fick vi också. Resultatet blev en huvtröja, svart med rutning i vitt och grått. Tidigare hittade vi en svart, enkel huvtröja på HM. Och ingen av dom var speciellt dyr. Ett bra resultat av shoppingen!

Sen åkte vi hem. Båda var vi trötta av alla intryck. Hem till Pålgård, ljuva Pålgård där tystnaden ligger som en vänlig filt runt en och man träffar folk en eller två åt gången. Och blir det mer än tre bilar i rad så undrar man om det varit bingo. :)


Kommentarer
Postat av: Mamma

Nere hos Eva tycker Patrik att det är rusningstrafik om han får blända av en gång.

2012-02-19 @ 15:04:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0