Rutor på gång! (Och lite gnäll)

Dåligt med bloggande nu. Har liksom ingen lust att starta datorn på kvällen när jag äntligen är klar med mat och disk och vedhämtning och allt vad det är. Jobbar sen vecka och då blir kvällarna så korta. Blir inte bättre av att vi fortfarande lagar middag och äter på kontoret. Det tar på nåt sätt längre tid när man måste packa ner maten i påsar och promenera ner till köket innan man kan börja laga middagen.

Men idag har vi fått golvet målat! Spännande! Det är dock inte klart än, det var bara "basfärgen" som åkte på idag. Sen ska det mätas och maskeras innan det kan målas RUTOR! Jaaa, jag ska få ett rutigt köksgolv! "Fusklinoleum" ska det bli, ungefär så här:


Åh, det kommer att bli så coolt! Bara målningen av golvet blir klart så kan vi flytta in spisen igen (och koppla in diskmaskinen!). Sen är det bara resten kvar. Nya tapeter ska det bli och en köksö, äntligen! Många stora förändringar på en gång. Ja det blir nog ett nytt köksbord och nya stolar också..... och sen SKRUBBNING av det gamla som är kvar. Det måste ju matcha det nya i renhet!

Inte bara dåligt med bloggandet, dåligt med träningen också. Maten sköter jag väl hyfsat tycker jag. Igår var ett undantag, då var det ju Alla Hjärtans och ikväll hade vi möte på jobbet och fick en "lunchmacka" till "middag". Sött bröd med skinka, ost, sallad, tomat och nån röra. Inget fel på smaken men det kändes som lite onödiga kalorier eftersom macka inte är mat. Jag var jättehungrig och jättenere i humöret när jag kom hem.

 


Less på att pendla också. Tar tid och riskfritt är det knappast. Igår var det en trafikolycka i Ammerkorsningen, en bil som kört in i en annan. När vi kom dit stod helikoptern och ambulanser i vägen så vi fick vänta till dom var klara. Idag hade bussen kört på en älg vid Selsviken. Såg ut att ha gått bra för alla utom älgen. Ett par kompisar till älgen gick fortfarande ute på lägdan så det hade nog nyss hänt. Nån km längre fram kom tre älgar till så vi fick stanna och vänta på att dom skulle bestämma sig vart dom skulle. Vi hann knäppa några kort till och med. Och sen är det den förbaskade renflocken precis innan Stugun...... JAG VILL INTE PENDLA LÄNGRE!

 

Usch. Dom är stora.....





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0