Önskelista 2012

Orkar inte redovisa renoveringen just nu. Ok, kort sammanfattning då: Köksgolvet ska slipas idag. Alltså var vi tvungna att röja ut allt igår kväll. Lade oss halv två. Snark....

Vi talar om nåt roligare istället tycker jag. Vi talar om min förestående födelsedag. Ni som tänkt köpa presenter åt mig ska få lite hjälp på traven. Det här skulle jag kunna tänka mig att få:

- Frukost på sängen. Det är väl främst riktat till min familj.
- Craft underställströja så jag kan åka mer skidor. Storlek L blir bra. :)

- Fotvårdsbehandling. Det vore najs.
- Åka nånstans och göra nåt. Behöver inte vara dyrt, stort och märkvärdigt. Räcker med att jag får komma hemifrån några timmar  - och att NÅN ANNAN beslutar vad jag ska göra! Jag sitter på jobbet och beslutar hela dagarna. Sen ska man hem och besluta vad man ska ha för badrumsmatta. Och vad man ska äta till middag. Jag är beslutstrött.
- En stor och god mugg att dricka te ur. Porslin, ganska tunna kanter och större än en vanlig kaffemugg ska den vara!
Men ingen soppskål, tack (ja jag är väldigt kinkig, jag vet).


- Nya krukväxter skulle jag vilja ha. Tåliga ska dom vara, annars får dom inte bo hos oss!
- Lull-lull är alltid trevligt att få: Nagellack, smycken, sjalar och sånt. Fick nagellack i julklapp, jag kände mig som jag var 14 år. ;-) 
 - Jag imbillar mig att jag inte brukar falla för mode och trender men det här är i alla fall nåt jag skulle vilja ha: En pippiklänning! Som en stickad pippitröja fast klänning alltså. Gärna bomull så man kan ha den utan att dö av värmeslag. Den jag tittat på är rätt dyr men det verkar finnas olika varianter lite här och var. Dock får den inte se ut som en stortröja, det ska vara en KLÄNNING och den ska passa min kroppsform (ja nu är jag kinkig igen). Storlek large borde funka om nu nån vågar köpa åt mig....;)


Vi kanske ska gå igenom vad jag INTE vill ha också:

- Parfymer inklusive parfymerade tvålar, hudlotion, duschkräm etc. Ger mig ofta klåda och huvudvärk. Jag vill bestämma själv om och hur jag luktar.
- Godis. Visst är det trevligt att få en chokladask men det är inte i linje med mitt nya hälsosamma liv. Jag vill gå ner i vikt - hjälp mig, tack.
-  Presentkort på Wahlbergs. Jag hittar sällan eller aldrig några kläder som passar där. Och inredningsavdelningen intresserar mig inte. Sorry.

För övrigt blir jag väldigt glad bara ni kommer och äter tårta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0