Elda elda elda

Det är inte KUL när det är -30 ute. Hämta ved, elda, hämta ved, elda. Solen skiner men man vill inte gå ut. Ingen skidåkning, ingen skoteråkning.

För all del, det är rätt trevligt att sitta under en filt i soffan och mysa också.......

I lördags morse hade varmvattnet frysit. Det är i hörnet inne i skafferiet som det fryser om det är 25-30 minus i flera dagar. Det räcker att blåsa med hårfönen där en liten stund så tinar det. Men irriterande är det så nu har vi satt in en frostvakt i lådan (bänken) där pumpen är samt tätat springan i hörnet och satt på isolering på röret. Det ska väl göra susen. En trevlig bieffekt av detta var att jag äntligen tog mig för att städa skafferiet. Nej inte alla hyllor men bänken och golvet plockade jag rena och dammsög och torkade av. Lite bättre ordning blev det.

Idag kröp temperaturen upp till -22 så då blev det en promenad. Nej varmt var det inte men mindre kallt.

Vi har burit ut badkaret idag. Inte bara köket som är på gång nu. Men jag får alltid lite ångest när det ska grejas här hemma. Jag gillar inte oordningen som blir. Men det blir ju bra när det är klart....

Nu ska jag hoppa in i duschen. Jag var och tränade styrka på hotellet ikväll. Mitt i passet fick C larm och var tvungen att dra. Ja, vad gör man? Det var ju bara att fortsätta själva. Men det gick bra, vi hade pärmen och vi hade musiken så vi fick nog ihop det till slut. Och trötta blev vi! Bra deltagare reder sig själva! ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0