Stilla natt?

Igår natt sov jag oroligt så jag såg fram emot att lägga mig igår kväll. Sova, aaaah. Härligt!
 
Låg och vred och vände på mig. Fingret pirrade. Kunde inte somna. Typiskt. Är det månne fullmåne? Nääää.
 
Gick ner en sväng. Mannen såg på tv fortfarande. Satt där en stund, gick upp igen. Spelade wordfeud och draw. Blev tröttare. Gick ner och värmde på vetevärmaren i micron igen och gick och lade mig.
 
Vaknade efter en stund av att Haqvin kom in. Lego jamade och Hacke ville inte gå ner för han hade drömt nåt sa han. Ok, jag går väl ner och släpper ut katten då. Katten sprang inte ner för trappen som han brukar, han bara snodde runt benen och stångades och pratade. Jag började gå ner och då fick han fart. Ner för trappen, in i köket och - ner i kartongen??? Där satt han och tittade på mig. Inte ville han gå ut inte. Jag gav upp och gick och lade mig igen. 
 
 
Vid fyra väckte Haqvin mig igen. "Det är strömavbrott". Suck. Jordfelsbrytaren. Förstod det, motorvärmaren slog väl precis igång. Det kommer in fukt ibland nånstans (men VAR??), speciellt när det är runt nollgradigt. Ner och på med kläder för att gå ut och dra ur kabeln. Kände nåt mjukt mot benen när jag stod i hallen. Jaha, nu passar det att gå ut minsann.
 
Vi är lite alltså lite trötta idag om man säger så. Jättesega. Men idag är det jullunch på jobbet och jag ska på manikyr för första gången i mitt liv. Och ikväll ska vi fira dagens födelsedagsbarn! Smörgåstårtan står förberedd i kylen. Det blir nog en fin dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0