Julfrid? Nänä....

Nu börjar hektiska veckan. 
 
Imorgon fyller Mannen år. Alltså ska jag förbereda smörgåstårtan ikväll eftersom jag jobbar hela dagen imorgon. Montera ihop bottnarna, koka äggen och sen är det "bara" att dekorera imorgon när jag kommer hem. Sen vecka har jag också, usch. Just det, vi har jullunch på jobbet imorgon och jag har lovat göra efterrätt, det måste jag också fixa idag. Handla på lunchen och förbereda ikväll. Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra än, hehe....
 
På fredag fyller Herman. Tänk, två hela dagar när det INTE är nåt speciellt! Fast man ska väl slå in julklappar och sånt förstås. Hitta en gran. Baka en tårta. Hoppas födelsedagsbarnet har piggat på sig till dess, han var jättetrött hela helgen och mådde inte bra igår kväll så han får vara hemma idag. Hoppas hoppas INTE han har dragit hem magsjukan som går (ta i trä). Förresten, på onsdag kväll är det genrep med körerna i kyrkan så den kvällen blir det inte så mycket annat gjort.
 
På lördag blir det till att julpynta och klä gran, kanske grilljera skinkan och förbereda julmaten (som jag inte heller vet vad det blir än). På söndag hinner jag inte så mycket för då är det nämligen konsert, först i Fors kyrka och sen i Ragunda kyrka. Härligt! Liiite jobbigt att det är dagen före julafton men det är ju så KUL så det gör nästan ingenting.
 
Ja sen är det måndag och julafton. Det är då julfriden infinner sig. Eller? ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0