Kalashelg

Söndag morgon - och solen skiner. Igen! Det har faktiskt varit fint hela veckan, inte bara helgen, men visst är det fantastiskt att finvädret fortsätter även när man är ledig? Härligt, härligt, vi behöver verkligen lite värme. Jag tackar och tar emot.
 
 
I fredags var det kickoff med ReMix. Vi höll till på Ammers fiskecamp. Bastun var varm och badtunnan fylld så vi drog på oss badkläder och satte igång med fredagsmyset. Jag till och med doppade mig i ån - två gånger! Men jag vågade inte simma över eftersom jag inte visste hur strömt det var. Simmade lite längs med kanten bara och det kändes även där att det tog emot när man simmade uppströms. Man skulle ha kunnat simma på samma fläck och ändå fått bra träning. 
 
Sen var det dags för mat: Jämtländsk buffé från Lottie´s. Det var pergratäng och kokt potatis, sallad, tjälknul med lingonchutney, varmrökt röding med hjortronsås, rökt renstek med pepparotsgrädde, smör, ost, mesost och tunnbröd och så pannacotta till efterrätt. Ojojoj, vad gott det var. Efter maten blev det sång (ja, vad trodde ni?). Vi hade till och med publik i form av andra campinggäster. Men dom stod och gömde sig lite bakom sin bil, vet inte om dom var blyga, haha. Knotten bets värre och värre och vi flyttade in i kåtan och fortsatte kvällen där. Behöver jag säga att det var en mycket trevlig kväll med många skratt?
 
 
Igår hade vi surströmmingskalas på verandan. Vi var nog en 20 stycken varav hälfen åt annat än strömming men dom räknas väl ändå. Kanske. ;) Det blev också en trevlig kväll. Nu återstår bara lite städning, orkade inte med det igår, klockan var tolv när sista gästerna gick. Nu kanske solen har nåt verandan också, var ut tidigare och då var det lite kallt om fossingarna. Strumpor? Aldrig! Jag satte på mig strumpor igår kväll när jag inte härdade ut längre. Klar himmel och sol på dagen blir klar himmel och kallt på natten. Men nu är det sol och fortfarande augusti, inga strumpor. Möjligen i träningsskorna.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0