Äntligen träningsvärk!

Var iväg på styrketräning igår, för första gången sen operationen (fem veckor idag!). Det var ett lite annorlunda pass. Det var inte C som körde utan en vikarie och hon körde så klart ett pass som hon kunde utantill. Men det gick bra det med. Trötta blev vi och träningsvärk har jag! Jag funderar allvarligt på att börja gå baklänges nerför trapporna....

Idag är det valborgsmässoafton. Sista april. Och vädret var helt underbart när jag var ute på lunchen. Fast det blåser, inte så bra om man har tänkt sig att tända brasor. Vi ska väl gå ner på skolan och kolla på brasan och fyrverkerierna tänkte vi. Ifjol stod jag inne i serveringen och sålde korv och fika och fick aldrig se nån brasa annat än genom fönstret. I år skippar vi nog ärtsoppan och äter hemma.

Jag bjöd mina kolleger på gofika idag: Kladdkaka och glass med bärsmak, Bulleribär heter den. En utsökt kombination måste jag säga! Köpekaka var det. Jag tänkte förra veckan att man borde baka nåt och ta med på jobbet sista april men igår hade jag inte en tanke på det. Men det finns ju folk som tillverkar kakor hela dagarna och dom ska ju också leva.

Och imorgon är det helg igen. Härligt! Hoppas på grillväder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0