Sköna söndag

Idag har det varit riktigt fint väder! Solsken och varmt, tio plus ungefär. Tog en promenad på eftermiddagen, skönt.

Vad har vi mer gjort då? Nja, jag har tagit det rätt lugnt idag. Lite häng i tv-soffan på förmiddagen och passade på att sticka färdigt andra sockan. Farmor kom på besök en sväng på eftermiddagen och hade med sig en tårta, en sån där liten djupfryst Schwarzwald så då blev det fika. Det var efter det jag promenerade......

Jag målade på rödluvantavlan men det blev inte klar, tyvärr. Fortsatte även på en annan tavla parallellt (färgen måste ju torka på den första och inte kan jag vänta utan att göra nåt!), den med vampyrerna på. Kanske den ska få vara med på utställningen. Får fortsätta att måla imorgon. Jag ska köpa öglor och ståltråd imorgon också för det hade jag inga kvar. Inte har jag skrivit ut några fredagsbilder heller! Ingen ordning på mig tydligen.

Styrketräning ikväll också. Jiisses vad slut jag är i musklerna. Tänkte lite fel och lastade på för mycket på några övningar. Men idag hade jag papper och penna och ANTECKNADE vikterna! Rena överkursen! Men jag fixade övningarna, med nöd och näppe. Jag som just varit förkyld också, hur tänkte jag?

Nu är det dusch och gonatt som gäller, tror jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0