En kväll i Shopping Hell


Dagen avslutades med vin och choklad i soffan. Det förtjänar man efter en kväll i shopping hell. Vi tog en sen tur till Birsta. Chokladen, om ni vill veta´t var Lindt´s hasselnöt de Luxe. Kan rekommendera den! Åt upp nästan hela....*rodna* Och i Sundsvall åt vi dels varsin korv på Ikea (utom Hackebacken som åt två) och sen uppsökte vi McDonald´s innan vi åkte hem. Jag åt en CBO: Chicken, bacon, onion. Gott? Nja, ett par tuggor var goda, sen smakade det inte så mycket. Och pommes fritesen var inte dom godaste jag ätit vilket jag påpekade. "Vad synd, nu när vi handlat på en gormet-restaurang" tyckte S. Ok då..... :) Dessutom, igår kväll åt vi pizza. Tur det inte är helg alla dagar i veckan för hur skulle det gå då? Jag vet i alla fall varför det heter "skräpmat": Det blir förvånansvärt mycket påsar, kartonger och förpackningar av en McDonaldsmiddag för tre.

Vad handlade vi då?

Haqvin fick en ny mobil. Snickarn köpte dörrar, lister och annat spännande samt en soffa till kontoret. Jag fick äntligen min Expedit-hylla! Den ska stå där pianot står nu och pianot ska stå där hyllorna är nu. Varför? För att man inte kommer åt att spela på pianot nu pga trappräcket. Och vad har man annars ett piano till? Nu kommer vi alltså ha tre Billy-hyllor till övers. Nån som behöver? Sen ska gammstereon ut och jag ska köpa pc-högtalare som man kan koppla till den bärbara datorn och så kan man lyssna på cd-skivor och Spotify, vilket man vill. Dessutom tänker jag köpa en vinylspelare som man kan koppla till datorn! Det enda som kommer att fattas är en kassettbandspelare men, ja, ärligt talat...... Allt detta är alltså tänkt att få plats ovanpå hyllan. Den är inte mer än 150 cm hög så det borde funka men vi får se imorgon när vi monterat ihop den hur det ser ut.

Köpte lite annat smått och gott på Ikea också, bland annat en förpackning till av tyglådorna jag har i garderoben. "Skubb" heter dom. Jag gillar dom verkligen! Ska organiera upp badrumsgarderoben med dom tänkte jag. Och eftersom dom inte bara finns i svart och vitt nu utan även LILA så blev det så klart den färgen.

 



Kommentarer
Postat av: monic

ja skräp mat kan va gott i bland men själv väljer jag Max, jag gillar inte macdonalds så himmla mycket..

syn att jag inte träffa er denna gång, själv höll jag mig ifrån Birsta i går ;))

Hare gott..

Du är en enastående skrivare så duktig åå få till allt.

Kramar om till dig!!

2011-10-16 @ 11:18:26
URL: http://monicapaslottet.blogg.se/
Postat av: Mamma

Det där med skräpmat var roligt.

2011-10-16 @ 15:47:51
Postat av: alias Kvasthildag

Föredrar också Max egentligen.

2011-10-16 @ 23:28:09
URL: http://aliaskvasthilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0