Ja så var det morgon igen....

Men hörni, det är torsdag! Fredag imorgon. Veckorna bara flyger iväg. Snart är det jul. Nääää, tyst, jag vill inte höra, jag vill vara här och NU, i denna fina höst.

Minusgrader igen. - 1,6 säger kökstermometern. Undrar om jag kan få mannen att byta till vinterdäck åt mig nån dag....? Nääää. Troligen blir det sammarbete - som vanligt. Konstigt vad viktigt det där är då, att jag måste vara med och byta däck..... Nej det handlar inte om att jag ska lära mig, jag vet hur man gör. Jag fick punktering för ett par år sen på E4-an utanför Älvkarleby i regn och rusk, ensam med barnen. Det gick det med. Jag ringde visserligen hem men det var för att jag kände ett behov av uppmuntran, lite mentalt stöd (ok då, "tyck synd om mig"). Bultarna satt hårt som f*n, jag fick ställa mig på fälgkorset och hoppa. Bredvid stod Herman och sa "heja, mamma". När vi äntligen satt i bilen igen fick jag en chokladbit ur hans godispåse. :)

Jag har i alla fall letat fram motorvärmarkabeln och kupévärmaren men att komma ihåg att ställa sig vid stolpen, det funkar inte riktigt än. För det mesta parkerar jag så nära dörren som möjligt och så får jag backa och göra om. :-))))

Hoppas inte det är jag som kör idag......


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0