Godnattstund

Det här är världens godaste proteinbar: PEPPARKAKA.

Inte vet jag om den kompenserar denna helgs matutsvävningar. Ja idag var det inte ens utsvävningar, det var rent fusk, samt att vi var på födelsedagskalas och åt tårta och annat mums. Fast det får man väl på kalas, tycker jag.

Hyllan står på plats nu! Pianot är flyttat. Bara böcker och skivor som ska in i nya hyllan nu men det blir imorgon. En trevlig bieffekt av att möblera om är att det blir ordentligt dammsuget och torkat. Fy hundan vad dammigt det var!!! Jag avskyr damm! Det KLIAR. Kanske man borde damma oftare? Kan det vara en lösning tro? Men hur dammar man bakom en bokhylla?

Känner mig svamlig, det är nog dags att lägga sig. Träningen ikväll gick väl ganska bra, det var på slutet som jag fick världens halsbränna när vi skulle göra plankan. Urk! Jag fick göra knävarianten och den känns inte alls lika mycket men jag klarade helt enkelt inte av att ha överkroppen lägre än så. Kanske var det filen jag åt en timme innan träningen, fil och lite müsli. Blev kanske för surt för min stackars misshandlade mage. Vi körde i alla fall en ny axelvariant idag, jag tror nog jag kommer att känna av den imorgon eftermiddag!

Nu säger jag godnatt. Imorgon är det måndag igen, en ny vecka och nya möjligheter, eller vad tror ni?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0