Första advent! Och det är som vanligt....

Inga adventsljusstakar kom fram igår. Det där lät som om dom skulle hoppa fram själv och ställa sig i fönstren men tro mig, det gör dom inte, jag har testat. Nu till frukost skulle det ju vara gött med lite adventsmys med levande ljus och grejer. Den ljusstaken vet jag var jag har så den tog jag fram nyss. Kom sen på att jag inte kollade igår om det finns ljus hemma. Rotade i skåpet. Röda ljus var det som det fanns flest av. TRE stycken.... typiskt. Nå, det är advent HELA dagen och ICA öppnar 12. En bra idé är väl att kolla lamporna i dom andra ljusstakarna innan jag far på affären..... Jag ÄR ingen ordningsam, planerande, myspysinredningsmänniska! Men jag uppskattar det när jag väl får till det.

Läste på Facebook att det snöar i Östersund, Sundsvall och Stugun just nu. Men inte här. Jaha, vad har vi gjort då som förtjänar att straffas med mulet och grått och barmark?? Nå, mulet KAN ju innebära att det är snö på gång. Hoppas hoppas!

Skulle vilja baka saffransbröd idag och sätta ihop pepparkakshuset med barnen. Jag köpte både hus och godis att dekorera med igår så det är bara att sätta igång. OCH florsocker kom jag ihåg! Men nog skulle jag vilja ha lite städat och snyggt här först. Och ljus! Vi började städa igår men blev inte klara, fönstren till exempel är inte urplockade och dammade. Hur kan det bli grejer i fönstren? Det kan man fundera på.

Nej nu ska jag springa ett varv med dammsugaren. Man ska nånstans börja. Vi hörs sen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0