Det snöar!

Jo det kom lite i fredags kväll också men det var inte mycket, som lite pudersocker på en kaka såg det ut när vi vaknade igår morse. Och sen regnade det lite på dagen. Men sen började det snöa igen på kvällen. Nä inga mängder men det faller små flingor tyst och stilla. Vitt blir det. Hm, undrar om vi måste ta in grillen, den står kvar därute ser jag. Vi är lika alerta som alla år, studsmattan står fortfarande kvar ute den med..... Nå då vet vi vad vi ska göra idag då.

Igår fick jag tillbaka min röda Passat. Nej jag har inte lånat ut den, den har bara haft en annan färg liksom. Tvättade av den så nu är den RÖÖÖD igen. Men varför använder man avfettning, borde det inte finnas avsaltning?

Nej nu har jag suttit nog för en stund. Kaffet är urdrucket, dags att göra nåt annat. Tvättstugan tror jag det blir. Sen ska det promeneras idag också. Lyckades gå en sväng igår med, ingen lång men en sväng i alla fall. Det tar sig! Törs jag nämna att jag börjar sent till veckan? Det skulle alltså vara fullt möjligt att promenera på morgonen utan att behöva kliva upp i svinottan.....men jag vill helst inte påstå att jag ska göra det för det är så jobbigt att erkänna att jag inte gjorde det utan stannade kvar i sängvärmen istället....... Nå, jag lovar inget!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0