Kort rapport

Kvällens träning: Lövkrattning vid kraftverket. Och pengar in till klasskassan! Fast jag fikade nog upp "träningsförtjänsten".

Nu är det snart läggdags, det är måndag kväll och alla är trötta.

Tänkte lägga ut lite bilder från konstutställningen vi var på i lördags men det får nog vänta till imorgon. Det var bra i alla fall. Och kul att träffa gamla klasskamrater! Skor hittade vi, regnställ åt Herman och jeans köpte jag, trots att jag skulle spara pengar. Men den som inga byxor har, han får gå med rumpan bar och nu när jag hittade ett par som satt bra (Zizzi!) så köpte jag. Vi åt en god lunch på Volos och spräckte därmed budgeten totalt. :)

*******************

Så mycket mer än krattning blir nog inte gjort ikväll. Skulle vilja fortsätta sy, började på en tunika igår. Regniga dagar är utmärkta för såna aktiviteter som att sy och måla.

Jag provade faktiskt att springa en sväng också igår men jag fick ont i benen på en gång. Min tränings-app i telefonen säger att jag sprang i 9,8 km på 6 minuter vilket ger en snitthastighet på 96 km/h (om jag minns rätt) och då är det ju inte konstigt att jag fick ont i benen?! Dessutom säger kartan att jag sprang utanför Bjurholm som ligger i närheten av Vännäs och det är ju ännu konstigare, jag trodde jag sprang upp till Colldéns? Men annars har appen funkat bra. :))

*******************


Det är väl dags att göra kväll nu så man orkar med morgondagen. Då är det tisdag. Körsång på kvällen! DET orkar man alltid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0