Jävla telefonförsäljare! Jag är så förbannad!

Phonera ringde igår kväll och sålde på mig ett abonemmang. Ett företagsabonnemang. Till Sörens företag. Jag protesterade och sa att jag kan nog inte teckna nåt sånt avtal för jag är inte firmatecknare. "Men det är väl din hemtelefon också?" säger försäljaren. Jo det är det. "Ja då går det bra!" Jag sa även att vi har ju både bredband och tv från Telia men då sa hon "men det blir ingen skillnad". Så jag gjorde det. Det lät ju billigt.

Fast det går inte bra. Jag får inte teckna nåt avtal på SÖRENS firma. Och han vill inte ha det för han ska inte ha nåt kontor hemma längre. Och skillnad blir det - på priset! Nu blir bredband och tv dyrare!

Och nu vill dom fakturera mig för uppsägningstiden. Men jag vill inte betala nån uppsägningstid!! Jag frågade ju om jag verkligen FICK teckna abonnemanget och hon svarade att det gick bra!! Kundtjänstmänniskan jag pratade med sa att det var MIN skyldighet att veta om jag fick göra det eller ej men då undrar jag: Har inte FÖRSÄLJARNA nån skyldighet? Ska jag debiteras för att dom gör fel???

Min kollega undrade vem jag pratade med, jag var alldeles röd i ansiktet sa hon.................

Fast avtalet hade inte kommit in i systemet än så jag ska ringa dom igen på måndag. Jag tänker inte ge mig!


Kommentarer
Postat av: Lina

Du har alltid, enligt konsumentlagen, 14 dagars ångerrätt när du tecknar något via telefon.

2011-05-22 @ 21:57:12
URL: http://fuckinfabulous.blogg.se/
Postat av: ewa

Nu har det ringt 2 TVÅ tel.företag som ska sänka min månadskostnad. Och fast man har NIX så ingår inte företag där. Den senare försälj. blev rent ARG. JAG HATAR TELEFONFÖRSÄLJNING, spec. när det gäller tel.abonnemang.Förstår dig precis!

2011-05-23 @ 11:01:29
URL: http://ewahjonet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0