En fantastisk skitdag

Gårdagskvällen blev ju som sagt förstörd av phoneramänniskan. Kanske var det efterdyningarna av det som hängde kvar för det började INTE bra idag.

Jo, började bra gjorde det med att solen sken. Jag tänkte vara fredagsfin idag och somrig! Letade därför fram en blommig klänning som jag tänkte ha med den petrol-färgade koftan, det är ju inte varmt på morgonen. Hm, nä det var det inte, det var bara 2 plusgrader. Jag måste ha strumbyxor. Men jag har ju varit till stan och införskaffat strumbyxor - i färgen "amber"! Man är ju utrustad!

Eller hur.......

Storlek 44-52 och jag har 46. Men - dom var för små! Dom gick inte att dra upp hela vägen, det fattades sådär 5 cm till grenen. Men vad ffffff.....Nu är jag ju strumplös likförbannat! HUR i hela helvetet ska en som har 52 få på sig dom??? Jag måste reklamera dom. Det är ju fanken att är 10 mil till affären...........och har jag nåt kvitto kvar?? Nån som vill köpa nylonstrumpor? Tre par, passar nog en som har 42.

Jag vägrade ha leggings till finklänningen. Jag slängde av mig den och drog bara på mig nåt och gick ner och åt frukost. Tänkte att jag byter sen när jag ätit och blivit på bättre humör.

Jomenvisst.

Jag hade fått SMS. M-K sjuk. Då riskerar jag att bli själv om mina arbetsuppgifter idag. Och jag som skulle sitta inloggad på back officelinan på morgonen eftersom dom två på back office som börjar tidigt är lediga!! Ett till sms. A-H sjuk hon med! Aaah vilken dag det kommer att bli...... Sören var ovanligt tyst när han passerade köket där jag satt. Jag kan tänka mig att det gnistrade om mig.

Upp och hitta några andra kläder. Ja det blev rätt bra ändå.

Och det gick rätt bra på jobbet (förutom samtalen med Phonera då men den historien fortsätter på måndag.) Och solen sken och vi fick bulle på eftermiddagen. Och helg vart det.

Det är ju märkligt så bra det kan bli till slut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0