Tvångsbloggning.

Joooo jag tvingar mig själv att blogga. Är så trött på att vara trött. Trött på att inte orka ta mig för nåt annat än matlagning, disk, barncoachning och personlig hygien. Tur man orkar med DET i alla fall. Annars hoppas jag verkligen att ni säger till!

Har varit konstig sen förra veckan. Då hade jag huvudvärk i flera dagar. Ja, inte bara jag, flera på jobbet också. Och Herman har varit hemma ett par dagar med huvudvärk och snuva men han har kryat på sig nu, var på skolan idag. Själv är jag trött i kroppen, får dubbelslag på hjärtat och yrsel rätt som det är. Brukar sätta igång på eftermiddagarna när jag sitter på jobbet. Antar att det är stress men fortsätter det tänker jag ringa farbror doktorn. Haqvin har också haft konstiga symtom sen han var förkyld men det har blivit bättre. Doktorn hittade i alla fall ingen speciellt fel hos honom.

Vi har kaos i sovrummet just nu. Har fått panelen målad och så ska det tapetseras. Detta innebär att vi måste ställa sängen på högkant varje morgon..... och byrån och sänggaveln, en sån med inbyggda sängbord man drar ut, har vi fått flytta ur rummet. Men det blir väl klart det också nån gång. Hoppas jag.

Ja kanske det finns anledningar att kroppen säger ifrån. Renoveringskaos, pendling, jobb, att inte kunna duscha hemma. Allt påverkar en. Och ibland är man känsligare än annars och det rinner över.

Nu ska jag i alla fall gå och knyta mig. Sova behöver vi alla.

Kommentarer
Postat av: ewa

Inte bra. Kroppen försöker prata med dig...Lyssna innan den blir riktigt förbannad:)

2011-03-23 @ 22:52:25
URL: http://ewahjonet.blogg.se/
Postat av: ewa

Gör ngt som kroppen skulle gilla- Zumba måndagar (Krokvågsskola), tisdagar mår den bra pga sången, torsd. gympa på Kullsta gympasalen kl 18.30

massage på Diva...Eller "bara" kvällspromenader.

Brukade du springa tidigare?

Mitt spring håller mig på fötterna om man säjer..

Hur dåligt jag än mår så blir det lättare i kroppen efter en runda.

2011-03-24 @ 16:48:58
URL: http://ewahjonet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0