Övertryck, undertryck, högtryck, djuptryck, lågtryck.

Jag har nu varit hos Tant Farbror Doktorn. Hon tyckte jag hade för högt undertryck och skrev ut blodtrycksänkande åt mig. Jahapp. Det hade jag inte väntat mig. Jag trodde man ordinerade motion i första hand nuförtiden? Jag ska även tillbaka och ta mer blodprov på fredag så dom får kolla sköldkörtel och en massa andra värden. Det verkar inte vara nåt akut i alla fall. Jo, EKG tog dom också. Jag är under utredning kan man säga.

Nu är det fantamej springskorna på som gäller! Jag har varit lat ända sen i höstas men om det ska påverka mitt blodtryck negativt så MÅSTE jag börja träna igen. För så här kan vi ju inte ha det!

Kanske ska börja med promenader så jag inte förtar mig. Fast springa ger mer..... Tror jag får större endorfinkick av att springa, det är nog därför det är roligare än att gå. Ska försöka klämma in mig på styrketräningen också. Och börja dansa igen på måndagar. Fast nu ska vi ta det piano här och inte ha en massa ambitioner som vi inte orkar med! Men röra mig mer SKA jag.

Jag var iväg till Älggårdsberget i Bispgården idag och kollade in lokalerna. Jag och Natalie ska ha en monter på Quinnspiration där vi ska måla till musik och även låta besökarna prova på. Tror det kan bli riktigt skoj! Skulle helst vilja ha levande musik. Är det nån musiker (gärna men inte nödvändigtvis kvinnlig) som kan tänka sig att vara med? Hör av dig!

Förresten, på tal om konst. Jag kollade mailen nu och paketet med barbiedockorna har kommit. Hm, jag måste nog hämta ut det när jag far ner och hämtar Haqvin......

(Hon som har gjort bilden hittar ni här)


Kommentarer
Postat av: mamma

sköt om dig.

2011-03-31 @ 16:14:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0