Godmorgon!

Klockan är nästan elva. Är man ledig så är man.

Klev upp för en halvtimme sen men känner mig ändå seg i kolan. Nå, det kanske bara är att gå ut i det soliga vädret så blir man pigg? Det ser härligt ut!

Igår var jag och barnen till stan. Herman skulle till optikern. Det tog sin lilla tid att välja bågar men jag vet ju hur det är, man ska ju ha dom där på näsan varje dag. Efter optikern åt vi lunch och tog en promenad ner till Badhusparken. När vi  närmade oss torget så insåg jag att det är Gregorimarknaden! Ja, vilken flax! Barnen var väl inte lika förtjusta som jag men det är jag som är mamma, jag bestämmer!

Om jag köpte nåt? Jo jag hittade en tröja av alpacka, en likadan som en kollega hade på jobbet en dag. Jag blev omedelbart förälskad i hennes tröja, jag kollade till och med på nätet efter stickbeskrivning på nån liknande fast utan resultat. Mjuk och mysig med roliga detaljer på. Men nu stod dom där på marknaden så nu slipper jag sticka en! Jag köpte en i svart och lika. Japp, bild kommer sen. Det är ju fredag!

Nere i badhusparken var det soligt och vitt. Vi kikade på snöskupturer och på snöfortet, på hundar och folk. Sen gick vi tillbaka och gjorde resten av marknaden. En sväng på både Coop Forum och Ica Maxi hann vi också med. Inte konstigt man är trött kanske?

Idag ska vi nog ut och åka skoter en sväng, beror på hur mannen tänkt jobba. Det är kanonväder! Vårvintern är väl ändå den bästa årstiden!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0