Strååååket

Så har man varit på Stråket för första gången. Eller vi åt lunch där i fjol när vi målade Stortorget men det var ju på dagtid. Igår kväll var jag dit med "konstbrudarna". :)

For in efter jobbet, in på Lillängen en snabbvisit för att köpa en flaska vin till S som lovat mig husrum.

Panikspontanhandlade också två sjalar på Lindex, jag hade glömt allt vad

sjalar hette hemma och tänkte att natten blir nog kall, jag får ont om jag sitter och fryser (tantvarning?). Verkar ha snöat in på enfärgat med stora rosor, tapetmönstrat liksom, äh det heter säkert nåt speciellt! Kolla på min topp med puffärm i tidigare inlägg så förstår ni.

Som sånt här mönster. Fast det här är vår sovrumstapet.---------->

Nå, jag hittade en turkos sjal med sådant mönster som bröt av perfekt mot det tegelröda i toppen. Sen var jag "tvungen" att hitta en till sjal eftersom det var "köp 2, betala för 1" på alla rea-märkta accessoarer.... Men det gick bra, en vit med blommönster i rött och röd virkad kant blev det. Sjalar behövs alltid, det är ett enkelt sätt att piffa upp klädseln. ;)

På Stråket var det folk och fä och hög musik. Så klart. Vi som ville sitta och prata. Men vi hittade oss ett ställe med ett tomt bord vid kajen där det var någorlunda volym på musiken och ja, det blev en trevlig kväll. Inte så sen, det var ju måndag och jag skulle jobba dagen efter. Men jag hade tänkt till lite och fixat sovmorgon!

Så nu sitter jag här på jobbet med en glad känsla inombords. Visst, man kan tycka att Stråket bara är öl och musik, ett sätt för krogarna att tjäna extra pengar på Yran. Men för mig var det trevligt att träffas och prata.

Tack! Det där gör vi om!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0