Nostalgivecka!

Jag har inte haft tid att blogga. Mamma och pappa har varit här och vi har haft fullt upp att umgås. Dessutom hade vi konsert med ReMix igår med allt vad det innebär av träning och förberedelser innan.

Det blev inte 60- eller 70-tal; det blev 50-tal istället. Mamma var rådgivare. Det blev inte så tokigt! Först hade jag sjaletten på huvudet knuten under hakan och sen runt halsen på sant 50-talsmanér. Det blev lite vaaarmt.... Jag fick byta stil i pausen.



Konserten gick kanon. Fulla salen med folk var det också. Och ikväll ska vi sjunga igen, vid Kullsta gamla skola, vid målgången av Nostalgikampen. Men ikväll kör jag 70-tal, både när det gäller bil och kläder! Tänkte ta Volvon ner (om jag inte promenerar) och den är av årsmodell -70 så det är ju bara att anpassa sig. Jag har fått till rätta 70-talsvågen på luggen och resten döljer jag med en sjal. Hoppas bara att regnet upphör så det inte blir platt fall på luggen.....

Nu sak jag laga tacos, är det fredag så är det. Och imorgon är det lördag och cruising och fulla byn med folk och bilar. Ingen hopplös stämning vilar då över den gråmelerade Centralgatan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0