Dagens gåta: Varför går jag till Gina trikot och tror jag ska hitta nåt på rea?

Small, small och extra small i rad efter rad. Skulle jag mot förmodan hitta nåt plagg i large så är det FÖR SMALT I ÄRMARNA! Vad ÄR det med modet nu? Eller är det fel på mig? Har jag plötsligt fått såna enorma biceps så kläderna inte passar???

På "tantaffären" DK (föredetta Domus Kläder men DK låter väl hippare kan jag tro) fanns däremot passande kläder: En vit skjorta. Och till reapris. Har länge saknat en "vanlig vit skjorta" - men inte nu längre. :)

Cubus fick också besök men till slut var jag förbannad på hela modeindustrin. Insåg att klockan var ett och att jag inte ätit sen frukost.

Lunch intogs på Krickelin.

När blodsockret kickat igång hjärnan igen kom jag ihåg att jag ju skulle kolla efter en kort underklänning att ha under tunikor. Snabbt hällde jag i mig sista kaffeskvätten och rullade ner till Triumph och jodå, där hade dom underklänningar. Eller det var egentligen nattlinnen men det behöver ju ingen veta. Rea var det där med. BH-n jag köpte var det däremot ingen rea på, långt ifrån....... MEN det är den bästa modell jag nånsin haft så då får den väl kosta då.

Nä ni får ingen bild på BH och underklänning. Däremot kan ni få bild på skjortan och den blommiga toppen jag hittade på KappAhl. När jag provade den blev jag GLAD när jag såg mig i spegeln! Alltså var den min. "Gratis" var den också, jag hade presentkort från i julas. Så nu vet du, mamma, vad jag har köpt för presentkorten! Fick en krona tillbaka, så precis var det. Och mina (uppenbarligen enorma) biceps ryms i den!



Sen drog jag iväg till Jamtli och träffade Mia där och så gick vi på utställningen "Kjartan i stan", om Kjartan Slettemark och hans konstnärsskap. Det var VITT om man säger så. Målningar, skulpturer, performance. Googla gärna och läs mer. När man ser en sådan utställning så önskar man att man bara kunde slänga alla fördomar och GÖRA det man tänker! Jag har OCKSÅ jättemycket idéer men det stupar nästan alltid på att man tänker "Äh, det är larvigt, ingen är intresserad av sånt". Fast jag tycker ju att Kjartans konst är fascinerande, kanske finns nån som gillar mina idéer också?

Efter att ha fått oss lite konst till livs var det dags för fika-dejt med Natalie och Manda. Konstskole-reunion i miniformat! Det blev en trevlig pratstund med intressanta diskussioner - som väntat! När vi satt där så kom Martina, en annan klasskamrat från Konstskolan förbi på väg hem från jobbet. Och på slutet dök Freja upp som gubben i lådan men då var det nästan slut på min parkeringstid och jag kände att det nog var dags att åka hem, jag hade varit i stan sen klockan elva på förmiddagen.

Det blev en fullspäckad dag med både shopping (jag var faktiskt på Claes Ohlsson också) och social samvaro. Energi-tankning. Behövligt eftersom jag börjar jobba imorgon.


Kommentarer
Postat av: Ann S

Åh,vilken fin topp! En sån skulle jag också velat ha.

2011-07-06 @ 15:20:55
Postat av: Masmma

Vilken fin topp, som gjord för dig.Smart val.

2011-07-06 @ 19:38:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0