Ny vecka, nya tag

Det var en härlig söndag i alla fall. Jag gick på långpromenad i solskenet, premiärbärande mitt nya superunderställ. Varför det heter superunderställ? Jo men superhjältar brukar väl ha trikåer? :) Sen skrotade jag omkring i understället hemma hela eftermiddagen. Satt i soffan och kollade på repriser av "Vem vet mest" och virkade på mitt senaste projekt. Jo, du läste rätt! Jag VIRKAR! Nu får jag definitivt sluta säga att jag inte kan virka. Vad jag virkar? Såna här:



Inte svårt alls.  Däremot hade jag lite svårt att förstå i vilken ordning man skulle virka rutorna men då hittade jag denna suveräna "workflow" (jag är lite arbetsskadad, ursäkta):



Man fortsätter så där och då blir det en sjal till slut. Fort går det och fint blir det! Nej, inga bilder än. Kommer senare. Jag vill att det ska bli nåt av det först. Jag virkar till och med på rasterna på jobbet ibland men det är jag inte ensam om. Det är virkjunta varje dag nu. Virkning och Wordfeud. :)

På kvällen var jag på styrketräning. Vi kör ett "julpass" nu. En kombination av ett gammalt pass, det pass vi har kört hela hösten samt julmusik. "Och nu lägger vi på ett kilo extra" hojtade C glatt när vi skulle köra bänkpress. Jaha, så jag gjorde det då. Men det som känns mest idag är låren! Det var nog den där promenaden som gjorde det, det blev 6 km med Pålgårdsbacken som avslutning. Så klart, hur skulle jag annars komma hem.... Alla promenerande pålgårdsbor måste ha fantastiska rumpmuskler! Mmm,  bäst n i kontrollerar det! ;)

Ikväll ska vi på Luciarock med Kullstaskolans elever. Hacke ska spela, så klart. Det blir kul, dom brukar vara så duktiga. Sen är det fika. Tur det för nån mer avancerad middag hinner vi nog inte med!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0