Det går bra nu

Magen har bråkat i flera dagar men just nu är den nöjd och glad. Kanske för att jag är det?

Hermans firades, tårtan var fullt ätbar (jag tyckte nog den kunde ha smakat mer choklad men det är ju jag det....) och han verkade nöjd med dagen. Och jag har lagt in sill. Härligt. Strömming har jag också köpt men det får vi se om jag orkar göra nåt (den ligger ju bra där i frysen också) och ett par flaskor porter utifall jag får för mig att baka vörtbröd. Annars dricker jag väl upp dom. :))

Imorgon har jag "fredag", jag är nämligen LEDIG dagen före julafton! Och jag har en massa jag tänkte göra då men jag tänker INTE boka in hela dagen. Det viktiga är:

1: Handla julmat
2: Klä julgran och pynta

Det sistnämnda kommer jag för övrigt att engagera barnen i så det blir nog lättsamt. Och så mycket mat tänker jag inte heller handla. Jag har blivit tilldelad revbensspjäll så det ska väl också lagas till på fredag. Funderar på att köpa det redan imorgon så jag inte blir utan. Vi kommer att bli 20 stycken på julafton! Bäst att gardera sig. Annat jag tänker göra den dagen är bland annat att ta sovmorgon och att slappa i soffan. Härligt va?

Eftersom det är "fredag" imorgon så lär jag väl ha kjol. Och vara lite julfin. Undrar hur.... Det juligaste plagg jag har är ett förkläde med röda hjärtan, haha. Ja vi får väl se, jag tänker lösa det imorgon bitti, nu tänker jag göra kväll och ta igen lite sömn. Blev sent igår.

Undrar om man ska ta fredagsfotot i morgon då?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0