Härliga helg!


Det har varit varmt och fint i helgen.



Fredagkvällen blev trevlig. Jag hade nämligen fått ett tjockt kuvert med posten. DVD-n med filmen från Remix Nostalgikonsert på Näset!! Soffan och så ett glas vin och så på med filmen och bli nostalgisk på mer än ett sätt. Och nyttigt att se hur vi ser ut på scen. Och hur vi låter. Jag håller med Stina: Ju mer vi jazzar loss, desto bättre låter det! "Burning love" svängde riktigt bra. En ny "Proud Mary kanske? Tack pappa för att du filmade och tack mamma för att du skickade!

Lördag: Inköp av gympadojjor till grabbarna boys. Skolan börjar imorgon och med den idrotten. Och fasta rutiner, skollunch och läggdags på normal tid....underbart! Tur dom inte läser det här.... ;)

Sen bakade Herman och jag brownies med både valnötter och hackad vit choklad i. Gissa om dom blev mumsiga! Frågan är nu: Ska jag frysa in dom så jag slipper frestas i veckan? Barnen skulle också behöva avgiftas lite från socker efter sommarlovet. Fast risken är att dom går lika bra att äta frusna, det kan man med snoddas upplyste Herman mig om häromdagen.

Jag sprang! Eller kanske man ska säga: Jag startade min löpträning. Jag började nämligen med ett program: 5 minuters rask gång, 1 minut löpning, 5 minuters rask gång, 1 minut löpning, 3 minuters rask gång. Detta skulle bli totalt 15 minuter första dagen men jag gjorde det dubbla, plus att jag sprang hela vägen hem på slutet vilket vart 3,5 minuters löpning. Då var jag ju uppvärmd så det gick bra. Ingen träningvärk idag heller så jag har nog inte överansträngt mig. Imorgon är det dags igen.

Söndag: Helt oplanerad utflykt till Birsta. Men jag hade redan en hel del planerat sen förut så det var bara att snabbt plita ner allt på en lista. Fler hyllor till sovrumsgarderoben till exempel. Dom var slut.... jahapp. Men korgar till hallen och en stor spegel blev det och galgar och en dörrmatta. En verktygslåda köpte jag, att ha inne. Den forna verktygslådan är mest förvaring för skruvar och skräp tror jag och alla verktyg jag hade där har mystiskt försvunnit under årens lopp. Jag tycker dessutom den är för liten så jag köpte en ny. Den ska förses med hammare och mejslar och annat som kan vara bra att ha inne. Placering: Nya städskrubben i hallen. Där skall även en skruvdragare stå. Och när prylarna har använts ska dom TILLBAKA PÅ SIN PLATS!! Tack.

Fick springa en vända på Birsta City också medan mannen jagade på annat håll. Spenderade hela 300 kr på mascara, nagellack (mörkt lila glittrigt!) och en svart långärmad topp från Gina Tricot, en typisk bastopp. Men jag kollade på mycket kläder. Härliga höstmode! Det är verkligen mina färger som kommer fram i butikerna den här tiden på året. Blev lite kär i en brun långkofta med volanger och lull-lull på Joy men den kostade nästan 900:- så jag tittade bara.... Inte värt att prova, tänk om den passar! Nu har jag i alla fall inspiration till fortsatta stordåd i syrummet.

Nu är det dags att köra barnen i säng så dom orkar kliva upp imorgon. Föräldrarna med tror jag visst. Slut på helgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0