Långfredag

Så är det långfredag. Kanonväder ute!

Undrar om man skulle gå ut i boa och leta rätt på påskprylarna? Eller ska vi nöja oss med tulipanerna jag köpte igår? Gula med ett stänk rött i, i en grön vas. Dom hade gula ranunklar på ICA också, såg ut som jättefrodiga tulpaner. Jättehäftiga! Men dom hängde lite, såg ut att behöva stöd av en högre vas än jag hade hemma så det blev tulpaner. Man skulle kunna peta i några kvistar i samma vas och så några påskfjädrar på kvistarna?

Först ska dammsugaren fram. En del av dagens träning får bli städning. Det är jättelerigt i hallen *ryyyys*. Men med detta soliga väder ska det väl torka upp bra ute hoppas jag så man slipper geggamojjan. Och tvätta en massa ska jag på tal om soligt väder. Nu kan man ju hänga tvätten ute!

Men jag ska väl hinna med annat också, inte bara jobb. Jag ska ta en långpromenad. Kanske jag ska gå upp mot berget och kolla hur det ser ut med våren på skogen? Teckna lite skulle jag också vilja göra, känner sug efter det. Det skulle förstås ha krattats också, såvida det inte är för blött än? Men då får man i alla fall vara ute.

Nu ska jag göra en kopp kaffe till. Ingen brådska. Dagen är lång!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0