Se livet med rosa glasögon på

I fredags var min sista dag på jobbet för denna gång. Jodå jag kommer tillbaka till sommaren när skolan är slut.

Det blev en väldigt trevlig dag. Vi hade nämligen en ROSA DAG.

Varför har man en rosa dag på jobbet? Jo, Jennie började en lunch prata om att den 8 januari skulle vi ha en rosa dag för då hade hon jobbat ett år på kundtjänst och gissa vilken färg hon gillar? Just det. Det där kom upp fler gånger och till sist så hade det rotat sig. Det blev allvar. Jag som som inte har annat än rosa underkläder hade tänkt att ta dom den dagen - men ju mer vi pratade om det desto mer tänkte jag: Varför vara diskret? Ska man göra nåt så ska man gå in för det. If it´s worth doing, it´s worth overdoing!

Jag började med att gå igenom alla bekanta i huvudet: Vilka har jag sett i rosa kläder? Och passar dom i storlek? Fick låna en rosa topp från ett håll och en rosa klänning från ett annat - knallrosa med zebraränder! Pimpade upp kängorna med ett par cerisa rosetter och fick låna rosa hårspray av Haqvin. Voilá! En rosa Gun.

Dagen R (som i Rosa) kom och nu ska ni få höra: Nästan alla hade rosa på sig! Vissa körde hela racet och hade rosa från topp till tå, vissa hade bara en rosa sjal eller tröja och några av killarna var ännu diskretare och hade rosa kallingar (jodå, dom drog ner byxlinningen och visade! ;-) )

På eftermiddagen hade vi rosa fika: Morotskaka med rosa glasyr, rosa maränger och rosa muffins.

Och alla var glada hela dagen. Tänk vad lite färg kan göra för humöret!



Länk till fler bilder:

http://www.facebook.com/album.php?aid=2032191&id=1188033538&l=f0cfae85a1

Kommentarer
Postat av: Hanna

Se där, det blev ju sketa bra! Fler färgdagar, tror vi ska införa det vi oxå!!

2010-01-14 @ 10:28:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0